Un tânăr de 20 de ani a tras mai multe focuri de armă înspre poliţiştii din Cork

143
Fermoy Garda station (Image: Google maps)

Incidentul a avut loc pe Military Road în Co. Cork, vineri, în jurul orei 11.40 PM, unde au ajuns mai mulţi oameni ai legii, când, tânărul de 20 de ani a început să tragă în direcţia lor mai multe focuri de armă. Mai apoi, invidivul a fugit de la locul faptei într-un vehicul, fiind urmărit de Armed Support Unit.

Maşina acestuia a fost oprită la un toll de pe M8, la scurt timp după miezul nopții, după utilizarea, de către Gardaí, a unui dispozitiv de imobilizare a vehicului. Aici, bărbatul a tras, din nou, în direcţia poliţiştilor. Într-un final, acesta a fost imobilizat şi arestat.

„În prezent, bărbatul este reținut în secţia de poliţie Fermoy. Nu au fost raportate persoane rănite în timpul acestor incidente.

„Autostrada M8 a fost închisă pe ambele direcții între joncțiunile 15 și 17 pentru a se efectua o examinare tehnică.”, a precizat un purtător de cuvânt al Gardai.

Investigaţiile sunt în desfăşurare.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Comentarii