Un fost fotbalist irlandez a fost arestat în timpul unui raid în care a fost confiscată heroină în valoare de 3 milioane de euro

157

Un fost jucător profesionist și un oficial de bază în fotbalul local este investigat într-un dosar masiv care implică heroină de 3 milioane de euro.

Gardai și ofițerii de la Revenue au confiscat 22 de kilograme de stupefiante într-un raid care a avut loc în vestul Dublinului, drogurile fiind impachetate în plastic.

Transportul a fost destinat pieței de locale din Capitală și ar fi ajuns în comunități, spun surse din anchetă.

Doi bărbați în vârstă de 31, respectiv 41 de ani au fost arestați în urma confiscării care a avut loc în zona Dublin 15. Aceștia sunt reținuți în secția Gardai din Blanchardstown Garda în conformitate cu legile privind traficul de droguri.

Potrivit Dublin Live, tânărul de 31 de ani a fost jucător de fotbalist profesionist în Marea Britanie. Revenit pe insulă, acesta a jucat la nivel de amatori. Cel de-al doilea suspect are și el legături puternice cu fotbalul din Irlanda. Niciunul nu are condamnările anterioare pentru infracțiuni grave.

Surse au indicat că raidul a fost planificat de către oamenii legii de mai mult timp.

Supraintendentul-șef detectiv Angela Willis, șeful Biroului Național pentru Droguri și Crimă Organizată din Gardai, a declarat: „Rezultatul cooperării dintre Revenue, Serviciul Vamal, și An Garda Síochána a dus la confiscarea unei cantități semnificative de heroină care ar fi ajuns în comunitățile locale „

Gardai face apel la public pentru ca oricine cunoaște detalii despre contrabanda cu droguri, să contacteze, cu încredere numărul de telefon confidențial 1800 295 295.

Dacă vrei să rămâi la curent cu actualitatea din Irlanda și România, urmărește Dublin24 pe Facebook.

Comentarii