Un bărbat și cei doi fii ai săi au fost găsiți împușcați la o fermă din Co Cork

851

Incidentul s-a întâmplat la o fermă din afara Kanturk, în nordul județului Cork.

Corpul unuia dintre fii a fost găsit într-un dormitor al casei. Cadavrele fratelui și tatălui său au fost descoperite într-un câmp aflat la o jumătate de kilometru distanță.

Bărbații au vârsta de 22, 25 și 59 de ani. Toți cei trei au avut răni prin împușcare, iar la fața locului au fost găsite două puști și un pistol.

Potrivit RTÉ News, oamenii legii tratează incidentul ca sinucidere. Alarma a fost dată în jurul orei 7 dimineața, când o femeie în vârstă de 60 de ani l-a înștiințat pe un alt vecin că a auzit împușcături.

La fața locului au ajuns de îndată echipaje ale Gardai și serviciile de ambulanță. Întreaga zonă a fost delimitată cu un cordon care nu a permis publicului să se apropie.

Tot acolo a ajuns și un elicopter al Air Corps. Totodată, un echipaj format din doi medici și doi paramedici au fost transporați la fața locului cu un elicopter al Irish Coastguard.

Gardaí a transmis că deocamdată nu caută oameni din afară care ar fi putut avea legătură cu incidentul. Investigațiile sunt în derulare în acest caz.

Dacă vrei să rămâi la curent cu actualitatea din Irlanda și România, urmărește Dublin24 pe Facebook.

Comentarii