Un bărbat mascat a terorizat mai multe comunități din sudul Dublinului. Localnicii sunt avertizați să fie vigilenți

719
Image: DublinLive

Localnicii din sudul Dublinului au fost avertizați să rămână vigilenți și să-și păstreze ușile încuiate după lăsarea serii, întrucât rapoartele Gardai arată că un tâlhar mascat și periculos i-a terorizat pe locuitorii din zonele Tallaght și Kilnamanagh, spărgând mai multe proprietăți.

Ultimul incident a avut loc miercuri seara, când o casă privată din Tamarisk Park a fost spartă chiar înainte de ora 18:00.

Se înțelege că o dubă albă și o mașină de culoare închisă au fost văzute acționând suspect în zonă cu câteva minute înainte de terifiantul atac.

„Vehiculele au fost observate pe CCTV pe mai multe drumuri înainte și după atac.Tipul a fost văzut ieșind din spatele unei case cu fața acoperită cu o mască, după ce participase la o spargere. Toate informațiile au fost transmise către secția Gardai din Tallaght. Vă rugăm să fiți foarte vigilenți și să aveți grijă de vecinii voștri.”, se arată într-un mesaj trimis în comunitate.

În nordul și vestul Dublinului, locuitorii au fost avertizați să țină cont că există un grup de fete care par să monitorizeze casele ca posibile ținte pentru viitoare spargeri.

Se înțelege că trio-ul se plimbă în jurul locuințelor din Clonsilla, Blanchardstown și Coolmine, dar le spun localnicilor din zonă că sunt din Meath.

Locuitorii au menționat că, atunci când le-au chestionat, acestea au răspuns că nu vor decât să folosească o toaletă, vizând în special case unde locuiesc persoane în vârstă.

Dacă vrei să rămâi la curent cu actualitatea din Irlanda și România, urmărește Dublin24 pe Facebook.

Comentarii