Un bărbat a fost împușcat în această dimineață. Incidentul a avut loc în zona Croftwood Park din Ballyfermot

279
Image: Collins Photo Agency

Un bărbat a fost împușcat mortal azi dimineață, în jurul orei 11:00. La fața locului, au ajuns, de urgență echipaje ale Gardai și serviciile de urgență. Din păcate, victima a fost declarată decedată.

Oamenii legii au găsit două vehicule incendiate în zonă. Gardai spune că atacul pare a avea, la prima vedere, legătură cu o încăierare între grupuri rivale.

Consilierul municipal Sinn Féin, Daithí Doolan, a declarat că: „Împușcăturile din Cherry Orchard, din această dimineață, sunt condamnabile în totalitate. Este un atac asupra întregii comunități.

„Cherry Orchard este o comunitate grozavă. Este plin de familii muncitoare. Acest atac cu arma nu trebuie să ne distragă de la activitățile pe care le desfășurăm la nivel local.

„Trebuie să ne asigurăm că cei implicați sunt arestați și supuși rigorilor legii. Încurajez pe oricine are informații să contacteze Gardaí.”

Scena crimei va fi supusă unei examinări tehnice. Gardaí face apel la orice persoană care deține informații, să contacteze secția de poliție Ballyfermot -01 666 7200 sau linia confidențială Garda la 1800 666 111.

Image: Collins Dublin

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Comentarii