Restricții Irlanda: Modificările care vor avea loc în perioada următoare

1358
Photo: Naoise Culhane

Vești bune pentru cumpărători, întrucât, de astăzi, s-au redeschis magazinele considerate neesențiale. Cea mai recentă reducere a restricțiilor de nivelul 5 a permis ca acestea să funcționeze în regim normal.

Cu toate acestea, este de așteptat ca retailerii să respecte în continuare liniile directoare de sănătate publică, inclusiv să ceară purtarea măștilor de protecție, respectarea distanțării sociale și să furnizeze gel antibacterian pentru mâini.

Săptămâna trecută s-au ridicat o serie de restricții, prilej cu care frizeriile și coaforurile, saloane de înfrumusețare au putut să-și reia activitatea, au fost permise călătoriile între județe, precum și antrenamentele sportive etc.

La ce să ne așteptăm pe parcursul lunilor mai și iunie:

17 mai: Deschiderea în masă a comerțului cu amănuntul neesențial.

2 iunie: Hotelurile își vor relua activitatea, iar oaspeții pot lua micul dejun în interior.

7 iunie: Toate pub-urile și restaurantele au permisiunea să servească, din nou, dar numai în aer liber. Sălile de sport și piscine se vor redeschide și vor fi permise vizitele între gospodării. Meciurile sportive de amatori vor fi reluate, iar numărul maxim de persoane care pot lua parte la o nuntă va fi de 25. Se deschid cinematografele și teatrele.

Dacă vrei să rămâi la curent cu actualitatea din Irlanda și România, urmărește Dublin24 pe Facebook.

Comentarii