Penneys își pregătește magazinele în speranța că se va redeschide din luna mai

744
Photo: Naoise Culhane

Cunoscutul retailer Penneys își pregătește magazinele pentru când vor putea fi deschise publicului. Gigantul irlandez, care are mai multe puncte de vânzare pe tot teritoriul țării, și-a închis magazinele după Crăciun, atunci când au fost stabilite noi restricții la nivel național.

Se așteaptă ca Guvernul să analizeze mai îndeaproape posibilitatea ca magazinele neesențiale să-și reia activitatea peste câteva săptămâni, mai exact în mai.

„Așteptăm cu nerăbdare să ne întâmpinăm clienții în magazinele noastre. Siguranța rămâne prioritatea noastră principală și vom continua să asigurăm măsuri de siguranță extinse pentru a ne asigura că angajații și clienții noștri se pot întoarce la Penneys cu încredere.

„Știm că ai noștri clienți vor iubi noile colecții de primăvară / vară, inclusiv articole de îmbrăcăminte strălucitoare în pasteluri de primăvară, precum și cele datorate noilor colaborări cu Disney și Pineapple, care se vor regăsi în magazin, când vom redeschide.

„Ca întotdeauna, nu facem vânzări sezoniere, dar clienții se pot aștepta la prețuri bune pentru toate hainele, accesoriile și articolele noastre pentru casă.”, a anunțat un reprezentant al retailerului.

Guvernul a subliniat recent că Irlanda este pe drumul spre „normalitate” și că vor fi luate în considerare mai multe aspecte în vederea redeschiderii programată pentru luna mai. Într-un briefing Covid-19, purtătorul de cuvânt al guvernului, Liz Canavan, a promis că vin zile mai bune.

„Este un moment de reînnoire și acum trebuie să ne reînnoim hotărârea de a învinge această boală și de a reveni la normalitate. Următoarele zile și săptămâni sunt cruciale în lupta noastră și pe măsură ce ne intensificăm programul de vaccinare trebuie să avem încredere în măsurile pe care le-am urmat până în acest moment.

Canavan a promis că, dacă Irlanda va continua să suprime virusul, redeschiderea comerțului cu amănuntul fiind unul dintre lucrurile care vor fi luate în considerare începând cu 4 mai.

Domeniile luate în considerare sunt:

  • redeschiderea completă a construcției
  • redeschiderea magazinelor neesențiale mai întâi cu serviciile de click and collect și a celor de grădinărit, pepinierelor etc.
  • reluarea serviciilor de frizerie, coafură etc.
  • redeschiderea muzeelor, galeriilor și bibliotecilor
  • reluarea eșalonată a serviciilor religioase

Dacă vrei să rămâi la curent cu actualitatea din Irlanda și România, urmărește Dublin24 pe Facebook.

Comentarii