O femeie însărcinată şi soţul acesteia au fost nevoiţi să sară de la etajul casei în care locuiau după ce aceasta a fost incendiată

201
Image: DublinLive

Cei doi s-au salvat sărind de la primul etaj al locuinţei din Dundalk, Co Louth, iar fetiţa lor de trei ani a fost scoasă din casă printr-o fereastră a casei.

În urma exploziei cauzată de un amestec de tip Molotov, proprietatea a fost grav avariată, deputatul Sinn Fein, Ruairi O Murchu, care a fost la locul faptei, catalogând atacul ca fiind „îngrozitor”.

El a spus că: „Este pur şi simplu un noroc că nu privim acum la sicrie.”

Femeia însărcinată în opt luni, dar şi soţul acesteia s-au ales cu gleznele fracturate, ajungând la Spitalul Our Lady of Lourdes din Drogheda, iar fetiţa lor este în afara oricărui pericol.

„Nimeni nu ar trebui să trăiască sub amenințarea violenței și să aibă parte de un atac de acest gen care pune viețile oamenilor în pericol.”, a mai spus Murchu.

Detectivii fac apel la martori care ar putea să deţină informaţii referitoare la cei care au provocat explozia. O anchetă a fost deschisă în acest caz.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Comentarii