O femeie a fost înjunghiată în propria casă. Polițiștii au arestat un suspect

527

Jennie Pool, în vârstă de 24 de ani, care lucra în sistemul medical de sănătate, a fost atacată în apartamentul ei din Melville Drive, sâmbătă, în jurul orei 14:00. Mamă a doi copii, femeia a fost dusă de urgență cu ambulanța la Spitalul Connolly din Blanchardstown, dar a fost declarată moartă la scurt timp.

Un bărbat în vârstă de 20 de ani a fost arestat ca fiind principalul suspect, urmând a fi prezentat în fața Tribunalului Districtual Blanchardstown.

Jennie locuia împreună cu copiii ei, un băiețel de 4 ani și o fetiță de 7 ani, la primul etaj al unei clădiri duplex. Se pare că fiul ei se afla în apartament în momentul atacului.

După tragicul incidentul, mesajele au început să curgă pe pagina de socializare a femeii, iar mai multe persoane i-au lăsat flori în fața casei sale. Colega de muncă a lui Jennie, Camilla, le-a spus reporterilor: „Era o fată minunată, era o mamă grozavă și o muncitoare.

„Cu toții o iubeam, eram o echipă. Felul în care vorbea cu oamenii și îi îngrijea, era o persoană minunată. Suntem în șoc.”

Dacă vrei să rămâi la curent cu actualitatea din Irlanda și România, urmărește Dublin24 pe Facebook.

Comentarii