Mai mulţi tineri au fost filmaţi în timp ce petreceau pe stradă, fără să păstreze distanţa socială.

204

Filmarea, care a ajuns pe reţelele de socializare, a fost catalogată ca fiind ”ruşinoas㔺i ”jenantă”de către utilizatori. Aceasta îi arată pe mai mulţi tineri în timp ce consumă băuturi alcoolice şi dansează în plină stradă, în zona Fortlawn din Blanchardstown.

Se pare că petrecerea ar avut loc azi-noapte, iar video-ul cu pricina a fost postat pe internet. Cei care l-au vizionau au spus despre tinerii şi adulţii care petreceau zgomotos că au arătat o lipsă totală de respect faţă de oamenii care respectă restricţiile, cât şi faţă de familiile celor care au pierdut pe cineva drag din cauza virusului.

În primul rând, trebuie să acordăm prioritate absolută siguranței în acest moment.Oamenii trebuie să își asume responsabilitatea, trebuie să aibă grijă de ei înșiși și trebuie să aibă grijă de persoanele în vârstă din comunitate.”, a declarat un reprezentant al Partidului Muncii.

Acesta a mai explicat că nu ar trebui să fie doar responsabilitatea celor de la Gardă ca să depisteze astfel de evenimente.

Comentarii