Magazinele neesenţiale îşi vor deschide porţile de luni, 17 mai

365
Image: Collins

Irlanda se află pe drumul de redeschidere treptată a societăţii, astfel că, de luni îşi vor relua activitatea magazinele considerate neesenţiale.

Până în prezent, frizeriile, coaforurile şi alte puncte de vânzare cu amănuntul precum Penneys sau JD Sports s-au redeschis pe bază de programare. Din 17 mai însă, toate magazinele îşi vor redeschide porţile, iar supermarketurile gen Tesc, Aldi sau Lidl vor putea să vândă, din nou, obiecte vestimentare.

Din fericire, nu va fi nevoie de programare în prealabil, însă dacă vreţi să evitaţi cozile, puteţi să folosiţi serviciile click and collect puse la dispoziţie.

De asemenea, ca să permită câtor mai mulţi clienţi să-şi facă cumpărăturile, magazinele vor avea program extins.

Există şi probleme cu care se confruntă marii retaileri. Aceştia s-au plâns încă de săptămâna trecută că nu au suficient personal. De asemenea, este prea puţin probabil să ne bucurăm de reducerile de vară având în vedere că magazinele au pierdut jumătate de an de vânzări.

Potrivit IrishMirror se va păstra, în continuare, distanţarea socială şi se va purta mască de protecţie în spaţiile închise.

Dacă vrei să rămâi la curent cu actualitatea din Irlanda și România, urmărește Dublin24 pe Facebook.

Comentarii