Lockdown Irlanda: mașini și droguri confiscate și șoferi amendați

863
Image: Garda Twitter

Gardai supraveghează drumurile mai intens în ultimele săptămâni ca parte a Operațiunii Fanacht – campania introdusă ca parte a măsurilor de nivel cinci.

În ultima perioadă, oamenii legii au făcut o serie de confiscări și arestări în toate țara. Spre exemplu, polițiștii au oprit în trafic un șofer din Longford care avea permis de conducere fals. Mașina a fost confiscată, iar bărbatul va fi anchetat.

În Naas, a fost găsit un alt șofer care consumase canabis. Acesta a primit o amendă de 5.000 de euro și o interdicție de a mai urca la volan timp de 12 luni.

Pe N7, Gardai a oprit un vehicul la un punct de control, ocazie cu care s-a descoperit că șoferul nu avea nici asigurare, dar nici permis. O inspecție ulterioară a dezvăluit că acesta avea cocaină în valoare de 5.000 de euro în mașină, dar și alte droguri estimare la 13.500 de euro.

Reamintim că pe perioada restricțiilor, oamenii legii se vor afla în permanență în trafic pentru a verifica dacă oamenii respectă măsurile impuse. Cei care sunt prinși că nu se supun regulilor riscă amenzi uriașe.

Dacă vrei să rămâi la curent cu actualitatea din Irlanda și România, urmărește Dublin24 pe Facebook.

Comentarii