Liderul Partidului Verde, Eamon Ryan, militează pentru deschiderea magazinelor, a sălilor de sport și a terenurilor de golf

220
Image: Tom Honan/PA Wire

Eamon Ryan a spus că dorește să se redeschidă sălile de sport, terenurile de golf și magazinele și consideră că tinerii ar trebui să fie lăsați să muncească de la birou.

Liderul Partidului Verde a declarat că au loc discuții intense, întrucât Guvernul se află sub presiune pentru a spune publicului și întreprinderilor la ce reguli Covid vor trebui să se supună după 1 decembrie când țara ar trebui să iasă din Nivelul 5.

Ryan consideră că întreprinderile care sunt „medii controlate” ar trebui să poată fi redeschise.

„Susțin redeschiderea magazinelor. Aș spune, de asemenea, același lucru despre galerii, săli de sport, terenuri de golf și biserici, există atât de multe aspecte în viața noastră de zi cu zi, care sunt cu adevărat importante pentru noi, pentru sănătatea noastră mentală sau bunăstare.

„Cred că trebuie să începem să aducem persoanele mai tinere, în special, la locul de muncă, în condiții de siguranță, treptate, controlate, poate o zi pe săptămână.

„Avem o decizie critică de luat în Guvern săptămâna viitoare și o vom lua, ascultându-i pe consilierii noștri în domeniul sănătății, dar luând în considerare și alți factori.”, a declarat Eamon Ryan.

Acesta a transmis că și colegiile vor putea să își reia activitatea în campusuri. Cât despre călătoriile internaționale, liderul Verzilor a spus că se va lua o decizie în funcție de numărul de infectați din săptămânile premergătoare Crăciunului.

Dacă vrei să rămâi la curent cu actualitatea din Irlanda și România, urmărește Dublin24 pe Facebook.

Comentarii