Irlanda a atins primul milion de doze de vaccin administrate

296
Imagine de hakan german de la Pixabay

Premierul Micheal Martin a anunțat că Irlanda a administrat un milion de doze de vaccin COVID-19, în ciuda diferitelor probleme cu care s-a confruntat programul de vaccinare.

Într-o postare pe Twitter, liderul Fianna Fàil a spus: „Tocmai am fost informat de către HSE că am ajuns la 1 milion de doze de vaccin Covid- 19 administrate. O muncă excelentă a tuturor echipelor de vaccinare și a medicilor de familie din întreaga țară”.

În ceea ce privește programul de vaccinare din Irlanda, Taoiseach a oferit, de asemenea, o trecere în revistă a săptămânii trecute și a subliniat ce urmează.

„În ceea ce privește vaccinarea, s-a încheiat o săptămână bună în care au fost imunizate peste 170.000 de vaccinuri de către HSE, ceea ce ilustrează faptul că, atunci când nu avem probleme cu stocurile, nu avem probleme cu administrarea dozelor.

„Vaccinurile au un impact mare asupra reducerii bolilor severe, a deceselor și a transmiterii. Deci, așteptăm cu nerăbdare vaccinări semnificative în săptămânile următoare, iar la finalul acesteia vom avea un anunț semnificativ în ceea ce privește ridicarea unor restricții, dar vom continua să lucrăm împreună pentru a suprima acest virus și a menține presiunea asupra acestuia „, a spus el într-un scurt videoclip care a fost postat online.

În timpul unui alt interviu, Micheal Martin a declarat că se așteaptă ca vaccinul Johnson & Johnson să primească aprobarea din partea Comitetului consultativ național pentru imunizare (NIAC).

Dacă vrei să rămâi la curent cu actualitatea din Irlanda și România, urmărește Dublin24 pe Facebook.

Comentarii