Gardai a confiscat droguri în valoare de 800.000 de euro și 80.000 de euro în numerar în timpul percheziției unei mașini

495
Image: Garda Press Office

Un bărbat a fost arestat după ce Gardai a confiscat o mare cantitate de droguri și bani în timpul percheziției unui vehicul care a avut loc în vestul Dublinului.

Ofițerii au descoperit 40 kg de canabis în valoare de 800.000 euro și 80.000 euro în numerar într-o mașină interceptată în Clondalkin.

Bărbatul aflat la volan, în vârstă de 47 de ani, este deținut în conformitate cu prevederile secțiunii 2 din Legea din 1996 privind justiția penală (traficul de droguri) în secția de poliție din Clondalkin, relatează Dublin Live.

Arestarea a fost făcută de Biroul Național pentru Droguri și Criminalitate Organizată din Garda (GNDOCB), ca parte a unei investigații în curs care vizează criminalitatea gravă și organizată.

„În cursul operațiunii au fost confiscate patruzeci (40) de kilograme de canabis (în așteptarea analizei) cu o valoare estimată a străzii de 800.000 de euro, împreună cu aproximativ 80.000 de euro în numerar.

„Un bărbat, în vârstă de 47 de ani, a fost arestat și este în prezent reținut.”, a transmis Gardai.

Dacă vrei să rămâi la curent cu actualitatea din Irlanda și România, urmărește Dublin24 pe Facebook.

Comentarii