Droguri în valoare de 1,1 milioane de euro, 550 de mii de euro în numerar şi şase ceasuri de lux au fost confiscate de Gardai

303

Trei persoane au fost arestate, oamenii legii confiscând droguri în valoare de 1,1 milioane de euro, 550.000 de euro în numerar și șase ceasuri de lux.

Doi bărbați și o femeie au fost reținuți, după ce Gardai a oprit vehiculele conduse de aceştia în zonele Don Road și North Road din Drogheda, Co Louth, în cursul zilei de luni.

În prezent, asupra acestora există suspiciunea că ar fi urmat să ajute o bandă a crimei organizate să comită o infracțiune gravă.

Ofițerii au efectuat percheziții în Dublin, Meath, Louth și Wexford în cadrul anchetei.

În timpul raidurilor, gardai a găsit 550.000 de euro în numerar, împreună cu cocaină și medicamente cu prescripție medicală, cu o valoare estimată a străzii de 1,1 milioane de euro.

Au fost, de asemenea, confiscate trei vehicule, șase ceasuri de mare valoare, două dispozitive de comunicație criptate și două dispozitive de blocare a semnalului.

Investigațiile continuă în legătură cu operațiunea.

Detectivul şef Angela Willis din cadrul Biroului Național pentru Droguri și Crimă Organizată a Gardai a declarat că: „Biroul Național de Droguri și Crimă Organizată din Gardai continuă să-i urmărească pe cei implicați în acţiuni de crimă organizată, restricțiile de circulație asociate cu Coronavirusul ducând la un succes al operaţiunilor care implică confiscarea unor cantități semnificative de droguri şi numerar, dar și alte bunuri despre care se crede că sunt încasări în urma unor infracțiunii și arestarea a trei suspecți. „

Comentarii