Vezi concertul Live aici!

Tenorul Andrea Bocelli va concerta live din Domul din Milano, în seara primei zile a Paştelui catolic, pe 12 aprilie.

Concertul va fi difuzat live pe contul său de YouTube, la nivel global.

Credincioşii nu vor putea intra în Domul din Milano în duminica Paştelui catolic, dar a fost făcută o excepţie pentru tenorul Andrea Bocelli, care va susţine un concert live, ce va fi difuzat la nivel global pe platforma online YouTube.

Bocelli, unul dintre cei mai îndrăgiţi şi mai cunoscuţi tenori la nivel internaţional, va fi acompaniat de organistul catedralei, Emanuele Vianelli, pentru acest concert care va avea loc fără public.

„Sunt onorat și fericit să răspund„ Da ” la invitația orașului și a Duomo-ului din Milano. Cred în puterea de a ne ruga împreună; Cred în Paștele creștin, un simbol universal al renașterii de care toată lumea – indiferent dacă sunt credincioși sau nu – are nevoie cu adevărat chiar acum ”, a spus Bocelli.

Concertul “Bocelli: Music for Hope” va avea loc de la ora locală 17:00 p.m. (18:00, ora Irlandei), potrivit Reuters.

Separat de acest concert, tenorul Andrea Bocelli a lansat o campanie, prin fundaţia sa, pentru a strânge fonduri destinate achiziţionării de echipamente de protecţie pentru personalul din spitale.

Reprezentanţii Vaticanului au anunţat că, anul acesta, slujba de Paşti va avea loc pentru prima dată în absenţa credincioşilor.

Andrea Bocelli: Music For Hope – Live From Duomo di Milano Live 12 April 2020!Comentarii